Program


10 éves a Budapest Bár - vendég: Presser Gábor

10 éves a Budapest Bár - vendég: Presser Gábor

Az idén 10 éves Budapest Bár 10 különleges koncerttel ünnepli meg a születésnapját. Ennek a sorozatnak a részeként Debrecenbe nagyszerű vendéggel érkeznek: Presser Gábor is énekel majd a nagyszerű zenekarral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 19:00

ermészetesen a Kölcseybe eljönnek majd a Budapest Bár kitűnő énekesei: Behumi Dóri, Frenk, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, valamint a Farkas Róbert vezette fantasztikus zenekar is.

Tíz éve együtt a Budapest Bár: 2007. őszén jelent meg első lemezük, és 2007. decemberében volt az első koncertjük. Az eredetileg egy lemezre összeállt csapat összetétele alig változott,túl vannak sokszáz koncerten és 9 lemezen. Idén novemberben jelenik meg tizedik, Budapest című albumuk melyre vendégként meghívták Presser Gábort is, aki dalt is írt a zenekar számára az új albumra, valamint “budapestbárossá” dolgozta fel az LGT Embertelen dal című számát. A Budapest című lemez egyébként mérföldkő a zenekar történetében, hiszen a Budapest Bártól megszokott feldolgozások ezúttal kisebbségben lesznek.  Budapest több énekes-dalszerzőt is megihletett: csinos pesti lányokról, éjszakai buszjáratról, angol turistákról, pesti kocsmákról, albérletekről, a 4-es metróról valamint a budapesti mindennapokról és éjszakákról írt dalt Kiss Tibor, Szűcs Krisztián, Frenk, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György és Kollár-Klemencz László.

A december 14-i koncerten elhangzik néhány dal az új lemezről és – a karácsony közeledtére való tekintettel - a tavaly megjelent Ünnep című albumról is, de természetesen hallható lesz majd néhány régi kedvenc is. A Budapest Bár többször járt Debrecenben, ahol mindig meleg fogadtatás várta. Fontosnak tartották, hogy az egyik ünnepi koncertjük a Kölcsey Központban legyen, és hogy újdonságot is hozzanak a közönségnek. Presser Gábor vendégszereplése azért is nagy megtiszteltetés a zenekar számára, mert manapság cigányzenekarra nagyon ritkán születnek új dalok, különösen nem ilyen formátumú zeneszerzőtől.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat