Program


2. Tázló klub és táncház
4

2. Tázló klub és táncház

Tázló klub– moldvai tánckurzus és táncház vendégzenekarokkal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 15. péntek, 19:00

A Tázló együttes moldvai csángó népzenét játszik koncerteken és táncházakban.

Az új évadban a Tázló klub programja 19 órától tánctanítással bővül.
Szeptemberi táncházainkba a feltörekvő fiatal zenész generáció színe-javából invitálunk.

A Tázló együttes vendégei a házigazdákkal felváltva összesen egy szünettel húzzák a talpalávalót egész este. A szünetben Enyedi Ágnes tanít éneket.

2017. szeptember 15., péntek 19.00-00.30

19.00-21.00 Moldvai tánckurzus Molnár Előddel

A moldvai tánc lépései egyszerűek, bárki könnyen beállhat a körbe. A szeptemberi kurzusunk során tánctanárunk, Molnár Előd segít elsajátítani a csángó táncokat. Az alkalmakon lehetőség nyílik kialakítani, és fejleszteni azt a közös mozgáskultúrát, ami meghatározza a táncolás élményét. A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.

21:00-00:30 Tázló táncház a Tindiával

A Tindia 2015-ben alakult zenekar, tagjai színes egyéniségek, akiket magával ragadott a moldvai muzsika hangulata. Budapesten a Gólya presszóban tartják rendszeres táncházukat.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat