Program


2018. Phoenix Cup, 2018 WDSF Latin & Standard Competitions

2018. Phoenix Cup, 2018 WDSF Latin & Standard Competitions

Latin- amerikai táncok Európa Bajnoksága és Főnix Kupa
2018. május 12-13- án Latin- amerikai táncok Európa Bajnokságot rendez a Valcer Táncstúdió és a Magyar TáncSport Szakszövetség Debrecenben a Főnix Csarnokban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 9:00

Kísérő versenyekként World Open Standard és Latin táncversenyeket láthatnak junior, ifjúsági és felnőtt kategóriákban. Itt rendezik a 21 év alattiak standard és latin Magyar Bajnokságát is.
A Európa Bajnokság a kontinens legnagyobb és legnézettebb táncversenye, melyen előre láthatólag 45 ország 90 párosa lesz jelen, a Főnix Kupára az európai országok mellett a tengerentúlról is érkeznek versenyzők. Összességében az eseményen, mintegy 60 ország 400 párosa vesz részt. A verseny rangját emeli a 30 tagú, különböző nemzetiségű versenyvezetői testület.

Ajánlatunk


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat