Program


3:1 - ben Túra

3:1 - ben Túra


Minden falnak története van, fedezze fel a Várkert Bazár, a Budai Vár és a Mikve rejtett kincseit! Három helyszín, kétórányi élmény, egy áráért! A vezetés a Várkert Bazár Információs irodájától indul (Testőrpalota mellett a Clark Ádám tér felőli oldalon)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 15:00

Egész éveben idegenvezetések a Várkert Bazárban

Ismerje meg Budapest legszebb neoreneszánsz épületegyüttesét a Déli palotáktól a Neorenszánsz kerten és az Öntőház udvaron át a Testőrpalotáig!

Augusztusban a Budai Vár és a Mikvét rejtő Nyugati pincerendszer is megismerhető a Várkert Bazárból induló idegenvezetéseken.

 

Csak augusztusban! Várkert Bazár – Budai Vár – Nyugati pincerendszer – minden szombaton 15.00

Várkert Bazár idegenvezetés – augusztustól minden második szerdán 17.00

Várkert Bazár idegenvezetés – szeptembertől minden szombat 14.30

 

A séták a Turisztikai Információs Ponttól indulnak!

Figyelem! A Nyugati pincerendszer nem akadálymentesített, a lépcsők meredekek, kérjük, ezt figyelembe venni jelentkezéskor.

Jegyvásárlás és további információ: varkertbazar.hu, +3630/1985274

 

 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat