Program


5. Tázló klub és táncház

5. Tázló klub és táncház

19.00-20.00 Moldvai tánctanítás Molnár Előddel

A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:00

A tánctanításokhoz a FolkPakk együttes muzsikál.
 
20.00-21.00 Tázló klub
Házigazda: Németh László, a Tázló együttes kobzosa
 
Vendég: Csoma Gergely
Szobrász, fotóművész, aki a csángókat már a rendszerváltozás előtt kutatta és fényképezte. Ezen az estén a moldvai magyarok szerelmi varázslásairól mesél nekünk.
 
21.00-00.30 Moldvai csángó táncház
A Tázló együttes vendégei a házigazdákkal felváltva összesen egy szünettel húzzák a talpalávalót egész este. A szünetben Enyedi Ágnes tanít éneket.
Vendégzenekar: Fakutya zenekar

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat