Program


5. Tázló klub és táncház

5. Tázló klub és táncház

19.00-20.00 Moldvai tánctanítás Molnár Előddel

A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:00

A tánctanításokhoz a FolkPakk együttes muzsikál.
 
20.00-21.00 Tázló klub
Házigazda: Németh László, a Tázló együttes kobzosa
 
Vendég: Csoma Gergely
Szobrász, fotóművész, aki a csángókat már a rendszerváltozás előtt kutatta és fényképezte. Ezen az estén a moldvai magyarok szerelmi varázslásairól mesél nekünk.
 
21.00-00.30 Moldvai csángó táncház
A Tázló együttes vendégei a házigazdákkal felváltva összesen egy szünettel húzzák a talpalávalót egész este. A szünetben Enyedi Ágnes tanít éneket.
Vendégzenekar: Fakutya zenekar

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat