Program


A 25 éves Fusio Group koncertje

A 25 éves Fusio Group koncertje

A Fusio Group idén ünnepli megalakulásának huszonötödik évfordulóját, mely alkalomból a zenekar országos turnéra indul, melynek egyik állomásaként novemberben Debrecenbe, a Kölcsey Központba érkeznek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 13. hétfő, 19:00

Az elmúlt 25 év alatt a Fusio Group hat albumot jelentetett meg, 2006-ban a szakma eMeRTon-díjjal jutalmazta “Az év jazzegyüttese 2005” kategóriában. Rengeteg alkalommal turnéztak itthon, illetve Európa számos más országában is. Többek között részt vettek a londoni Posk Jazz Fesztiválon, míg a szlovákiai Jazz For Sale fesztiválnak rendszeres meghívott vendégei.

Koncertjeik minden alkalommal hatalmas sikert aratnak. Mivel a zenekar ötvözi a jazz stíluselemeit más zenei irányzatokkal, mint például a rock, funk és latin zene, így közönségük nem kizárólag a jazzrajongók köréből tevődik össze.

A koncertturnén nemcsak a legutóbbi Wanna Dance című albumuk anyagát játsszák, hanem a korábbi albumokról is válogatnak a legnépszerűbb szerzemények közül.

Az együttes tagjai:
Szendőfi Péter – dob, zeneszerzés
Elek István – szaxofon
Kormos János – gitár
Tálas Áron – billentyűs hangszerek
Szuna Péter – basszusgitár

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat