Program


A CSODÁLATOS KINCSES PARIPA - Színes Falu Csoport

A CSODÁLATOS KINCSES PARIPA - Színes Falu Csoport

A csodálatos kincses paripa című előadás a mongol sámán történetekből és mesékből merít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 11:00

A bábelőadásból megtudhatjuk, hogyan menti meg az ifjú vadász a gyönyörű szép Dingzhent a gonosz szörnytől a gyöngyházfényű fésű és a kincses paripa segítségével. Ez a mese réges-régen történt, Mongóliában. Itt élt egy öreg vadász, egyetlen leányával, Dingzhen-nel, szerény kis jurtájukban. Szegények voltak, ám két dolgot igen nagybecsben tartottak. Az egyik egy gyöngyház fényű fésű volt. Ezt Dingzhen örökölte édesanyjától, és mindig nagyon vigyázott rá. A másik pedig nem volt más, mint a csodálatos kincses paripa. Ő volt a leggyorsabb lovuk, vele minden vadat utolért a vadász. Ahogy telt az idő, Dingzhen felnőtt, eladó sorba került, és mert gyönyörű volt, özönlöttek is a kérők szerény jurtájukba. De egy emberevő szörny varázslattal és csalással elnyerte a lány kezét az apjától. Ám a lány segítségére sietett egy ifjú vadász, a gyöngyházfényű fésű és nem más, mint a csodálatos kincses paripa.

 Elődók: Krista Anita és Tatai Zsolt

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat