Program


A hattyúk tava (élő balettközvetítés)

A hattyúk tava (élő balettközvetítés)

A Royal Opera House (ROH) London legjelentősebb operaháza, műsorán a balettektől az operán át a nagyzenekari koncertekig a klasszikus zene minden műfaja megtalálható.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 12. kedd, 20:15

Előadásain olyan művészek lépnek fel, mint az örök díva, Anna Nyetrebko, az ifjú tehetség, Szonja Joncseva, a kiváló bariton, Thomas Hampson vagy világhírű tenor, Jonas Kaufmann.
Az Apolló mozi a ROH 2017/18-as évadából ezúttal a megszokott 8 helyett 12 előadást közvetít élőben! Az évad szeptember 20-án indul, és 2018. június 12-én fog véget érni.

A hattyúk tava (élő balettközvetítés)
Időpontja: 2018. június 12. kedd, 20:15
A Royal Ballet új rendezésben mutatja be Csajkovszkij fenséges klasszikus balettjét, Liam Scarlett kiegészítő koreográfiájával és John Macfarlane díszleteivel és jelmezeivel.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat