Program


A HeArt Társulat előadásában: Páratlan Páros
2

A HeArt Társulat előadásában: Páratlan Páros

A HeArt Társulat bemutatja:
PÁRATLAN PÁROS
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 19:00

John Smith taxisofőrnek régóta két otthona van London közeli kerületeiben - az egyikben Mary, a másikban Barbara várja haza férjét. A férfi sikerrel titkolja kettős életét, ám egy váratlan baleset miatt az egész felépítmény veszélybe kerül. A Páratlan páros Ray Cooney egyik legsikeresebb, Budapesten is legtöbbet játszott darabja, amelyet a Madách Színház 1985 óta tart repertoáron.


Szereposztás:
John Smith - Balogh Gábor
Stanley Curtis - Krausz Gábor
Mary Smith - Kálmán Henrietta
Barbara Smith - Nagy Alexandra
Troughton felügyelő - Gombos Krisztián
Porterhouse felügyelő - Korcsmáros András
Bobby Franklyn - Sipos András
Riporter - Szőke Dániel

Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendezte: Bródy Norbert

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató színművek minőségi színpadra alkalmazása. A tagok végzett színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen színházban jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják szólítani vele a fővárosban és vidéki játszóhelyeken egyaránt. A Társulat 2017-ben alakult Kálmán Henrietta vezetésével, első színdarabjuk pedig a Bródy Norbert rendezésében megvalósuló Páratlan páros című komédia, amelynek bemutatóját 2018 márciusában láthatja a minőségi szórakoztatásra kíváncsi közönség.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat