Program


A hölgy fecseg és nyomoz
9

A hölgy fecseg és nyomoz

Alice vénkisasszony, a régi bútordarab, a jegyzői iroda alkalmazottja, egy nap főnökét hátában késsel, holtan találja az íróasztal mellett. Megérkezik Grandin felügyelő, náthás és mogorva, mert betegen kirángatták az ágyából..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 19:00

A hölgy fecseg és nyomoz

Alice vénkisasszony, a régi bútordarab, a jegyzői iroda alkalmazottja, egy nap főnökét hátában késsel, holtan találja az íróasztal mellett. Megérkezik Grandin felügyelő, náthás és mogorva, mert betegen kirángatták az ágyából. A megfázás tünetein és a nyomozati munka nehézségein felül szegény felügyelőnknek még Alice kisasszonnyal is meg kell küzdenie, aki régi ismerősét véli felfedezni a detektív személyében, és mint autodidakta nyomozó a haláleset kivizsgálásában is lelkesen "segít". Tehát ketten is fejtegetik a bűncselekmény szálait. Kedves néző, Ön szerint ki jön rá előbb, hogy ki a gyilkos?

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat