Program


A kertész titka

A kertész titka

A kertész titka
Rosemari
norvég-dán-német dráma, 95 perc, 2016
angol, norvég, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 4. péntek, 20:30

Rendező: Sara Johnsen

Forgatókönyv: Sara Johnsen

Operatőr:  Héléne Louvart, Erik Wilson

Szereplők: Ruby Dagnall (Rosemari), Tuva Novotny (Unn Tove), Laila Goody (Hilde), Tommy Kenter (Klaus Dreyer), Emil Johnsen (Mikkel), Kristian Fjord (Jim)

Esküvői vacsoráján a fiatal újságírónő, Unn Tove pár órás újszülöttet talál a női mosdóban. A gyereket át kell adnia a gyámhivatalnak. 16 évvel később feltűnik az ajtajában egy eltökélt és energikus lány: ő az egykori csecsemő, aki most meg akarja találni biológiai szüleit. Együtt kezdenek keresésbe. Kutatásuk során megismerkednek egy bogaras egykori bokszolóval és pornófilmproducerrel, akinek az elbeszélése révén körvonalazódik egy szabad szerelem és egy súlyos titok története. 

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat