Program


A két Lotti - ifjúsági előadás
8

A két Lotti - ifjúsági előadás

Erich Kästner: A két Lotti
ifjúsági előadás

A Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat közös előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 18:00

Ki ne ismerné a nyári táborban egymásba futó Lotte és Luise történetét? Találkozásukkor rögtön feltűnik nekik – és mindenki másnak is –, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Mintha ikrek volnának, annyira. Összedugják a fejüket, hogy a hasonlóság rejtélyét megfejtsék, így kiderül számukra, hogy valóban ikrek, csak szüleik kényszerű korai válásukkor megosztoztak rajtuk, amikor ők még csecsemők voltak.

Most azonban nagylányok már: tudják, mi a teendő, hogy a felnőttek ballépését helyre billentsék. A terv vakmerő, de ők is azok. Nekivágnak tehát a nagy kalandnak, mert jobban tudják, hogy mi a legfontosabb egy gyereknek, illetve kettőnek. És egy felnőttnek, illetve kettőnek. Illetve mindnyájunknak.

Gyerekek a táborban: Cziráki Eszter, Ecseki Zsófia, Hadházy Lilla, Hadházy Lola, Harmath Eszter, Kiss Emma Róza, Laczkó Milla, Mák Virág, Márton Enikő, Solymosi Júlia

Színpadra alkalmazta: Henning Bock, Jürgen Popig

Erich Kästner örököseinek az engedélyét a Verlag für Kindertheater Weitendorf GmbH (Hamburg) és a Hofra Kft.(www.hofra.hu) közvetítette.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat