Program


A Lumen Christi Gospellkórus hangversenye

A Lumen Christi Gospellkórus hangversenye

A kórus a fekete gospel egyik jelentős hazai képviselője; 1998-ban alakult. Azóta a zenei élet különböző területein, koncerteken, fesztiválokon, kórusversenyeken számos alkalommal sikeresen szerepelt belföldön és külföldön egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 20. szerda, 19:00

Műsorukon spirituálék, azok átiratai, a legismertebb gospel darabok mellett kortárs szerzők művei is szerepelnek. Példaképpen említsük meg az Apácashow I. és II. filmek népszerű betétdalait, az Oh, Happy Day, I Will Follow Him, Hail Holy Queen vagy a Joyful, joyful című közismert számokat. Ezen kívül hallhatjuk tőlük híres kortárs szerzők, KIRBY SHAW, KIRK FRANKLIN dalait és neves szerzők (pl. JOHN CARTER, JACK SCHRADER, LARRY SHACKLEY) átiratait. Rendkívül vidám, lendületes és energikus produkció, amely az általuk képviselt közös értékekből és a megélt örömből táplálkozik.

Művészeti vezető: GERGÓ LAJOS

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat