Program


A MAO bemutatja – Legendás albumok-Herbie Hancock: Speak Like a Child

A MAO bemutatja – Legendás albumok-Herbie Hancock: Speak Like a Child

A MAO zenészeiből összeállított alkalmi szextett koncertjének címe Herbie Hancock 1968-ban megjelent albumára referál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 15. péntek, 21:00

A klasszikus Art Blakey jazz-szextett felálláson alapuló formációt (melyben a jazz trió mellett három fúvóshangszer kapott helyet) Hancock teljesen újra álmodta, művében három, addig kevésbé exponált hangszer alkotja a fúvósszekciót: altfuvola, szárnykürt és basszusharsona. A hangszerelések és a kompozíciók egyaránt elmélyült, fanyar, kicsit sem harsány, sokkal inkább meditatív hangvétele teljesen újszerű a maga korában. Mindemellett témája is letisztult és szép: a Speak Like a Child lemezzel Hancock a gyermeki lét tisztaságát, spontaneitását, játékosságát kelti zenei életre.

Közreműködik:

Fekete-Kovács Kornél - szárnykürt
Ávéd János - altfuvola
Csáthy Miklós - basszusharsona
Cseke Gábor - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Csízi László - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat