Program


A Snétberger Központ diákjainak évzáró koncertje

A Snétberger Központ diákjainak évzáró koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 19:00

„A Snétberger Iskola Hangja” az elhivatott diákok hangja mindenfelé: egyéni produkciókban, zenekarokban és kamaraegyüttesekben. Tanuló-játszó-gyakorló-kísérletező diákok hangja. A Snétberger Program üzenete és szellemisége megindítja azokat, aki találkoznak ezekkel a gyerekekkel, fiatalokkal, zenéjükkel, a szenvedéllyel.

A Snétberger Alapítvány immáron 8. éve keresi határainkon innen és túl a hátrányos helyzetű, különleges zenei tehetségeket, akik személyre szabott jazz- és klasszikus zenei képzést kapnak a Balaton-felvidéki, felsőörsi központban. Később a 12-25 éves fiatalok fele rangos konzervatóriumokban és zenei egyetemeken tanul tovább. Ezek a tehetséges lányok és fiúk szeretnének jó zenészek, jó zenetanárok lenni, szeretnék a zene élvezetére nevelni kortársaikat, az utánuk következő generációkat, szeretnének boldogulni és másoknak örömöt adni.

Jens-Jørgen Pedersen, a dán VELUX Alapítványok programigazgatója ajánlásával.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat