Program


A vágy villamosa

A vágy villamosa

Venekei Marianna / Tennessee Williams / Dés László: A vágy villamosa
Ősbemutató
18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 19:00

Tennessee Williams azonos című drámájának balettváltozata (Copyright © 1947, 1953 felújítva 1975, 1981 The University of the South)

A vágy villamosa Venekei Marianna első egészestés koreográfiája. Az évek óta dédelgetett terv Dés Lászlóval közös vállalkozásuk. A szerzők a darabot hangulatilag, zeneileg és látványvilágában is a Tennessee Williams-mű eredeti korában és helyszínén, az 1940-es évek New Orleans-ában hagyva mesélik el a modern balett eszközeivel. Zenei- és táncmotívumokban is a sokszínűség, a karakterek egyedi jellemzése mozgatja az előadást. Blanche DuBois bukásának története a családi szeretet, a viszonzatlan szerelem, az elfogadás és a testiség erejének soha el nem évülő drámája.

Tennessee Williams azonos című drámájának balettváltozata (Copyright 1947, 1953 felújítva 1975, 1981 The University of South)
Az előadás a The University of South, Sewanee, Tennessee hozzájárulásával, a Casarotto Ramsay & Associates Ltd. és a Hofra Kft. (www.hofra.hu) közvetítésével jött létre.
 
Koreográfus: Venekei Marianna
Az eredeti dráma szerzője: Tennessee Williams
Zeneszerző: Dés László
Librettó: Venekei Marianna, Dés László
Díszlettervező: Zöldy Z Gergely
Jelmeztervező: Bianca Imelda Jeremias
Világítástervező: Csontos Balázs
A koreográfus asszisztense: Sárközy Holler Ágnes

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat