Program


A ZÖLDSZAKÁLLÚ KIRÁLY - Ziránó Színház

A ZÖLDSZAKÁLLÚ KIRÁLY - Ziránó Színház

A Ziránó Színház új előadása a magyar népmesekincs egyik különleges darabját meséli el, a tőle megszokott játékkedvvel, színesen és sok humorral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 11:00

A nyughatatlanul vándorló zöldszakállú király felelőtlen ígéretet tesz a szakállát el nem eresztő ördögkirálynak; átengedi neki azt, amiről nem tud a birodalmában. Igen ám, de nem is sejti, hogy míg ő úton volt, otthon született egy fia…

A fordulatokban, izgalmakban gazdag történet során aggódhatunk a királyfiért, megcsodálhatjuk a szerelmes királylány furfangjait, szurkolhatunk a szerelmesek boldogságáért.

A bábszínház különböző eszközeit bátran használó előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást nyújt, és el is gondolkodtat.

Írta és rendezte: Veres András (Blattner-díjas)

Tervezte és készítette: Grosschmid Erik (Blattner-díjas)

Zenéjét szerezte: Takács Dániel

Játszók: Pfeifer Zsófia, Varga Péter Róbert

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat