Program


Adam Bałdych, Tore Brunborg és a Helge Lien Trio / CAFe 2017

Adam Bałdych, Tore Brunborg és a Helge Lien Trio / CAFe 2017

A fenomenális lengyel hegedűs, Adam Bałdych virtuozitásával nem csupán hangszerének lehetőségeit tágítja ki, rendkívüli technikáját a műfajok közötti határok átlépéséhez, illetve a határok felszámolásához is hozzásegíti. Előadásmódjában elhomályosul a különbség kompozíció és improvizáció között.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 10. kedd, 21:00

Mágikus muzsikusi karizmáját az egyik jazzmagazin kritikusa a dervisekéhez hasonlította. Játékának kifejezőerejéről az allaboutjazz.com szakírója így fogalmazott: „Bałdych olyan hangon és olyan emocionális erővel szólaltatja meg hegedűjét, teljesen friss megközelítéssel viszonyulva hangszeréhez, amilyent igen ritkán hallhattunk az elmúlt évtizedek során.” 

Bridges című lemezét nagyszerű norvég muzsikusok, a szaxofonos Tore Brunborg és a Helge Lien Trio társaságában vette fel. Adam Bałdych minden sztereotípiát nélkülöző játéka és kifejezésmódja, elképesztő kreativitása és virtuozitása egy csapásra világossá teszi hallgatói számára, hogy miért kapta az „Evil”, azaz a Gonosz becenevet.

A trió tagjai: Helge Lien – zongora, Frode Berg – basszusgitár, Per Oddvar Johansen – dob

A Budapest Music Centerrel közös program.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.

 

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat