Program


Adventi koncert HANG-SZÍNPAD bérlet 1. ea.

Adventi koncert HANG-SZÍNPAD bérlet 1. ea.

Hang-Színpad komolyzenei bérlet
Folytatjuk a tavaly elkezdett komolyzenei programot.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 15:00

A Polgár Centrum Hang-Színpad előadásai különleges művészi élménnyel várják a kedves nézőket. Nem hangversenyek a szó általános értelmében, ahol a hallgató figyelmesen ül, majd hazamegy. Beavató előadások ezek, ahol a műsorvezető segítségével megismerjük a zeneszerzők életét, lelkivilágát, valamint az előadók kapcsolatát hangszereikkel és a zeneművészettel.

Műsorvezető: Székely Edit

ADVENTI KONCERT
HANG-SZÍNPAD

komolyzenei bérlet 1. előadása
2017. december 2. szombat 15 óra

 

Brahms: H-moll klarinétötös

Brahms idős kori kamarazenéje mély érzelmekkel, szép hangzással szól a hallgatósághoz. A mester már nem szándékozott több művet írni, befejezettnek tekintette életművét, amikor 1891-ben megismerkedett a meiningeni zenekar kiváló klarinétosával, Richard Mülhlfelddel, aki még négy kamaramű megírására inspirálta. Ezek közül hallhatják a négy vonósra és klarinétra írt kvintettet.

Előadja: Sólyomi Pál klarinétművész és a MÁV Szimfonikus Zenekar vonósnégyese

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

vígjáték két részben

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat