Program


Ájlávju...de jó vagy, légy más!

Ájlávju...de jó vagy, légy más!

Jimmy Roberts - Joe Dipietro ÁJLÁVJU... DE JÓ VAGY, LÉGY MÁS!
Jókedvű musical-revü

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 19:00

Férfi és nő hogyan is érthetné meg egymást, hiszen ahogy Karinthy rávilágít, mind a kettő mást akar. A férfi a nőt, a nő a férfit. Joe DiPietro és Jimmy Roberts musicalében két férfi és két nő bolyong a párkeresés útvesztőjében. Szerelemre vágynak, de félnek a kötődéstől.  Kapcsolatot szeretnének, de félnek a hűségtől. Családot szeretnének, de félnek a gyermekvállalástól. A labirintusban neonfeliratok világítanak: „erre gyere”, „vigyázat, csapda”, „zsákutca”, „kijárat”. A négy szereplő azonban nem hallgat a táblákra, és minden utat kipróbál. Legalábbis látszólag. Lehet, hogy az útvesztő csak a fejükben létezik? Lehet, hogy elég gondolatban bejárni minden utat, és aztán tudatosan egyet választani? És hogy mi kell ehhez? Felelősség? Kötődés? Ájlávjú!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat