Program


Alhangya

Alhangya

Martin McDonagh - Alhangya

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 20. hétfő, 19:00

A negyedéves zenés színművész osztály vizsgaelőadása.

Szereplők:

Szenyor - Fáncsik Roland
Gida - Imre Krisztián
Pitbull - Kurucz Dániel
Vakond - Széles Flóra
Csucsu - Borsi-Balogh Máté
Otyu - Hajdu Péter
Pindur - Hunyadi Máté
Indián - Jenővári Miklós

Díszlet - jelmez: Herman Anett és Pajor Patrícia

Rendező: Forgács Péter

Az Alhangya című előadásban számos, a nézői nyugalom megzavarására alkalmas jelenet látható: négy nyiltszíni gyilkosság, három megvakítás, egy skalpolás, egy lábkörömletépés, verekedés, kínzás, fegyverrel fenyegetőzés, valamint egy macska abuzálása és kivégzése. Nem beszélve az emberi butaságról, melynek fekete humorú karikatúrája végig átüt a történeten. Hasonlóképpen, sokan bántónak, sértőnek érezhetik a szereplők által használt vulgáris és trágár nyelvezetet, melyért ezúton is elnézést kérünk.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat