Program


Andy Warhol nyomában - Szitázó Műhely
6

Andy Warhol nyomában - Szitázó Műhely

Andy Warhol nyomában - Szitázó műhely aktuális leírása:

Mesterségek nyomában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 14:00

Ha érdekelnek a képzőművészeti grafikai technikák és eljárások, ha megpróbálnád feloldani az ellentmondást az egyediség és a tömeggyártás között, vagy ha éppen megerősítenéd azt, továbbá, ha szívesen terveznél egy pólót magadnak, itt a helyed! A szitázó workshopon megismerkedhetsz a szitanyomás rövid történetével és képzőművészeti alkalmazásával, emellett lehetőséged nyílik kipróbálni egy vagy több póló elkészítése során a hagyományos – stenciles – szitanyomó-eljárást (mi ehhez egy fehér pólót biztosítunk a számodra). A műhelymunka keretein belül kétszínű minta elkészítésére lesz lehetőség.

A programon max. 12 fő vehet részt! 

Részvételi díj: 3.900 Ft/fő (A belépő jegyára a múzeum kiállításainak megtekintésére is jogosít.)

A program elsősorban felnőttek számára ajánlott.


Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat