Program


Anima Sound System feat Heidi Vogel

Anima Sound System feat Heidi Vogel

Jerusalem My Love

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 20:00

Különleges ősbemutatóval és londoni vendégművésszel készül a CAFe Budapestre az Anima Sound System. Az örökmozgó, minden zenei stílusban önmagát kipróbáló és pár évente szokás szerint teljes megújuláson áteső 25 éves Anima Sound System, amelyet inkább egy Prieger Zsolt köré csoportosuló gondolkodói műhelynek képzelhetünk el, mintsem átlagos popzenekarnak, a fesztiválon vadonatúj, black work-songokra és biblikus tematikájú spirituálékra épülő műsorral jelentkezik.

A Jerusalem, My Love című est egyik különlegessége a Cinematic Orchestra zseniális énekesnője, Heidi Vogel vendégszereplése lesz. Róla nemcsak a brit zenei sajtó beszél szuperlatívuszokban, hanem olyan kollegák is rajonganak érte, mint Jamie Cullum. Az Evening Standard szerint Heidi általában mindenkitől ellopja a showt, hangja „a legmagasabb hegyekből és óceánok mélyéről” szól hozzánk, lépjen fel akár soul- vagy jazzfesztiválokon, ismert énekesek vagy techno-producerek kíséretében.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat