Program


Antonia Vai / HEY, JUNE!

Antonia Vai / HEY, JUNE!

A svéd-magyar énekesnő különleges karakter a hazai zenei világban, nemcsak erős, független nőként, hanem a világzenét soullal, poppal vegyítő, mély mondanivalójú dalok írójaként is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 18. hétfő, 20:00

„Ez a koncert nem csak zeneileg lesz más, mint az eddigiek - költészettel és látványvilággal olyan világot igyekszem megteremteni, amelynek a valóság nem szab határokat. Ahol a belső univerzum a kiindulópont, és a gondolatok szabadon áramlanak.”
Antonia Vai Stockholmban született, 2013-ban költözött Budapestre, hogy új inspirációt keressen. Itt hamarosan a magyar underground zenei élet egyik meghatározó előadójává vált. 2014-ben rögzítette Stories After Bedtime című albumát, 2015-ben Tightrope címmel jelent meg kislemeze, amelyen Saiiddal közös, Remember How című dala is szerepel. 2016-ban úgy döntött, hogy új albumát ismeretlen utakat járva írja meg. A dalok nagy része Marokkóban született, majd utazások során, Brazíliában, Svédországban és Magyarországon nyerték el végleges formájukat. Ezekből az élményekből született a Ritual című album, amely 2017 őszén jelent meg.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat