Program


Apátlanul

Apátlanul

Anton Pavlovics Csehov: Apátlanul (Platonov)
Ruszt József Stúdiószínház, Színmű

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:00

A fiatal özvegy, Anna Petrovna birtokán, szokásos féktelen nyári örömünnepre készülő társaság már csak Platonovot, a közösség lelkeként számontartott falusi tanítót várja, hogy kezdetét vegye a mulatság. Ám a férfi érkezésekor szembesül régi szerelme házasságkötésének tényével. Az önfeledt szórakozás, Platonov tréfái, a hosszú tél után megérdemelt felszabadultságérzés helyett elfojtott érzelmek, féktelen indulatok, ki nem mondott vallomások törnek elő a legkevésbé várt módokon. Házasságok, életek, anyagi javak forognak kockán Csehov művében, mely magában foglalja későbbi nagy drámáinak több elemét is. A magányosság különös tragikomédiájaként számontartott darabot Szász János rendezésében láthatják.

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat