Program


Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás - 3 napos jegy
8

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás - 3 napos jegy

Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás, 2017 november 3-5.

Flippermúzeum pólóval + névre szóló Arcadia kitűzővel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 3. péntek

Flippermúzeum pólóval + névre szóló Arcadia kitűzővel, melyet a helyszínen vehet át.

Érvényes: 2017. november 3. 18:00-tól  2017. november 5. 22:00-ig

 

A legnagyobb játéktermi kiállítás, idén második alkalommal, csak 3 napig, Magyarország legnépszerűbb múzeuma*, a Flippermúzeum szervezésében! (*Tripadvisor.com). A tavalyi 200 után idén mintegy 250, korlátlanul kipróbálható játékgép a játéktermek aranykorából: köztük sok egyéb mellett olyan ritkaságok, mint az "És megint dühbe jövünk" című Bud Spencer- Terence Hill film ikonikus flippere, a Sound Stage!

 

A tavalyi siker után az Arcadiával célunk minden évben egy egyszeri és megismételhetetlen hétvégét kreálni, bemutatva azokat a játéktermi emlékeket, játékokat, amelyek varázslatot hoztak a 80-as, 90-es évekbe (vagy éppen az azt megelőző évtizedekbe).

 

Akárcsak tavaly, a Dürer Rendezvényház idén is - ezúttal november 3-5. között - 3 napra valódi közösségi térré alakul majd át.

A jegyhez egy klassz Flippermúzeum póló + névre szóló Arcadia kitűző is jár! A póló méretét legkésőbb október 15-ig várjuk email-ben az info@flippermuzeum.hu címre (később beérkező visszajelzések esetén sajnos nem tudjuk garantálni, hogy időben elkészülnek!) A póló az Arcadia helyszínén, a rendezvény ideje alatt vehető át névre szólóan.

Ifjúsági jegyet minden 18 év alatti látogatónk válthat.

 

Nyitvatartás: 

Péntek: 16.00-2.30 

Szombat: 9.00-2.30 

Vasárnap: 10.00-20.00

A  rendezvényre való belépéshez az e-mailben kapott jegyét telefonján, vagy kinyomtatva kérjük, MINDENKÉPPEN hozza magával. Enélkül beengedni sajnos nem áll módunkban.

 

 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

zenés játék két részben

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat