Program


Asphalt Horsemen: Unplugged in my old town

Asphalt Horsemen: Unplugged in my old town

A Fonogram díjas gödöllői Asphalt Horsemen zenekar 2018. január 27-én egy különleges estére készül. A Gödöllői Művészetek Háza ad helyet annak a nagyszabású eseménynek, ahol a fiúk akusztikus hangszerelésben mutatják be eddig megjelent két albumuk dalait.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 19:00

Ez a két óra igazi esszenciája lesz a southern rockban utazó csapat elmúlt nyolc évének.

Számos hazai és külföldi koncert után végre saját városukban, igazán exkluzív körülmények között mutathatják be repertoárjukat.

A zenekar tervei között többek között olyan vendégművészek meghívása szerepel,mint  Szabó Attia (Csík zenekar), Ferenczi György (F. Gy. és a Rackajam), Vidák Róbert (Kowalsky meg a Vega), Szitha Miklós (Talamba Ütőegyütes), Tömpe Gábor, Végh Miklós, Hegyi Kolos (Stereochrist, Magma Rise), Jesse James (Hollywood Rose), Pocsai Kriszta és Varga Lilla.

Ajánlatunk


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat