Program


Bajdázó

Bajdázó

Hogy milyen zenét játszik a Bajdázó? Kézenfekvő lenne onnan elindulni, hogy a magyar népzene az amerikai pszichedelikus folkkal találkozik, de nehogy azt gondoljuk, hogy valami kisakkozott műfajötvözésről van szó.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 13. kedd, 20:00

Annyira nem, hogy kis poétikus túlzással akár el lehetne hinni azt is, hogy ez a "börzsönyizene" a Börzsönyből sarjadt ki magától. Lágyan lebegő vagy indázó gitárra fekszik fel a zene, a finom ritmusszekció támogatásával vagy anélkül; ez tartja meg a ráérős – néha egyenesen tétovázó – gitár- és egyéb dallamokat, effekteket. Néha egy-egy határozottabb dallam összerántja a dalokat (ezek között van olyan, ami meglepően erősen az amerikai folkzenét idézi meg), máskor viszont ambientté terül szét, vagy inkább hangtájképpé. Mile Zsigmond otthonos éneke tökéletesen illik mindebbe; nála érhető tetten leginkább a magyar népzene hatása. A szövegek egyfelől a népköltészetet idézik képeikkel vagy sűrített bölcsességekkel, másfelől viszont van bennük valami megfoghatatlan szürrealizmus is. Az összhatás pedig igazából nem is pszichedelikus, abban az értelemben, hogy arra hívna, hogy feledkezz bele – inkább hipnotikus, nem hív, hanem beszippant ismeretlen-otthonos világába, átállít a maga nyugodt ritmusára. (Rónai András, Quart)

Közreműködik:

Mile Zsigmond - ének, gitár
Győrffy Ákos - hangszőnyeg
Gugyella Zoltán - basszusgitár
Halmos András - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat