Program


Bartók Béla XXVIII. Nemzetközi Kórusverseny - nagydíjas verseny

Bartók Béla XXVIII. Nemzetközi Kórusverseny - nagydíjas verseny

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 8. vasárnap, 14:00

A Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny a világ egyik legismertebb kortárs kóruszenei eseménye, mely az elmúlt csaknem 60 év alatt előkelő helyet vívott ki magának a nagyvilág zenei életében.
Az eddig megrendezésre került huszonhét verseny kórusénekesek, karnagyok, zeneszerzők tízezreit vonzotta Magyarországra.
A verseny nagydíjasának lenni régóta egyet jelent a világszintű zenei elismertséggel, melynek nyomán számos kórus és karnagy nemzetközi karrierje indult el. Jöjjön el és hallgassa meg Ön is a legjobbak versengését!

A jegyek nem helyre szólóak, helyfoglalás érkezési sorrendben.
Az eseményt az MR3 Bartók Rádió élő adásban közvetíti.
Kérjük, időben foglalják el helyeiket!

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat