Program


BFF2018 - Cigdem Aslan (TR), Góbé zenekar feat. Porteleki László
2

BFF2018 - Cigdem Aslan (TR), Góbé zenekar feat. Porteleki László

Cigdem Aslan koncert
Góbé zenekar feat. Porteleki László
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 19:00

Az Esemény helyszíne: Fonó és Várkert Bazár
Az Esemény időpontja: 2018-05-24 19:00

Műsor:

19.00-20.00: Corvinus Közgáz Néptáncegyüttes műsora
A 70 éve alakult együttes előadásai alkalmával mindig azokat a formákat és kifejezési módokat keresi, amelyekkel a XXI. század embere számára is élvezhető és izgalmas élményt adhat a folklór. Műsoruk válogatás a Kárpát-medence végtelenül színes és gazdag tánchagyományaiból Erdélytől Csallóközig.

20.30- 21.40: Cigdem Aslan koncert
Az Isztambulban született kurd származású, jelenleg Londonban élő énekesnő a „görög bluesnak” is nevezett rebetiko talán legjobb kortárs előadója.
„Az egyik kedvenc költőm, Edip Cansever egyik versében azt írja: Az ember hasonlatos ahhoz a helyhez, ahol él; olyan, mint a vize, a talaja, a hal, amely a tengerében úszik, a virág, amely a földjét borítja. A zene is pont ilyen! Τükrözi a lakóhelyét. A rebetiko dalokból betekintést nyerhetünk a menekültek, az underground közösségek, a társadalom alsó rétegei és a zenésztársadalom életébe is” (Çiğdem Aslan)

22.00-23.00: Góbé zenekar feat. Porteleki László
Napjaink egyik legnépszerűbb „népi pop” zenekara egykori felfedezőjükkel, első mentorukkal, a Muzsikás együttes tagjával, Porteleki Lászlóval lép fel a fesztiválon. Erre az alkalomra különleges produkcióval készülnek, amelyben helyet kap már az új lemez anyaga és néhány, csak itt hallható kompozíció is.

23.00-tól Folkkocsma a Borteraszon
Házigazda: Corvinus Közgáz Néptáncegyüttes, muzsikál: Csángálló

A hajnalig tartó folkkocsmában a Corvinus Közgáz Néptáncegyüttes tagjaival mulathattok. A zenét a város legvagányabb és legjobb buli zenekara a Csángálló szolgáltatja. Az autentikus csángó népzenétől, az erdélyi vonószenekarok hangzásán át a sűrű és titokzatos balkáni zenéig ível a repertoárjuk.

Jegyárak:

május 23.  1000 Ft

május 24.
Elővételben 2000 HUF, a helyszínen 2500 HUF

május 25.
Elővételben 2500 Ft, a helyszínen 3000 Ft

május 26.
Elővételben 2500 Ft, a helyszínen 3000 Ft

A vasárnapi programokra ingyenes a belépés!


 

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat