Program


BOLSHOI 2017/18 Aszafjev: Párizs lángjai

BOLSHOI 2017/18 Aszafjev: Párizs lángjai

Borisz Aszafjev: Párizs lángjai
A moszkvai Bolsoj Balett előadásának közvetítése felvételről, 135 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 17:00

Music Borisz Aszafjev

Choreography Alexej Ratmanszkij

Libretto Nyikolaj Volkov and Vlagyimir Dmitrijev

Vaszilij Vajnonen klasszikus alapokon építkező, de a szovjet időkben, 1932-ben készült balettjét Alexej Ratmanszkij modernizálta. A történet a nagy francia forradalom idején játszódik, Aszafjev által írt zenéje pedig a forradalom dalaira, főként a Marseillesre épül. Főhőse is két marseille-i, Jeanne és bátyja, Jérôme, akik Párizsba indulnak, hogy támogassák a forradalmárokat, s miközben harcolnak a szabadságért, egyenlőségért és testvériségért, mindketten találkoznak a szerelemmel is. Jeanne a marseille-iek ágyúsával, Philippel, Jérôme pedig az arisztokrata Adeline-nel.

Ratmanszkij koreográfiája olyan áradóan virtuóz alkotás, amelyet még a Bolsoj színpadán is kevés más darab mondhat el magáról.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat