Program


Borbély Műhely

Borbély Műhely

Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya; Tálas Áron - zongora; Horváth Balázs - nagybőgő; Baló István - dob
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 3. péntek, 21:00

A zenekar az ezredforduló táján alakult a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó Borbély Mihály vezetésével, hasonló szellemű és gondolkodású muzsikusok csatlakozásával. Improvizatív zenéjüket a jazz különböző irányzatainak, valamint a Kárpát-medence és a Balkán népzenei örökségének ötvözése jellemzi, érdekes dallamfordulatokkal, olykor finoman áttetsző, máskor erőteljes ritmusokkal, illetve kortárs zenei elemekkel.

Nagy sikerű 2014-es Hungarian Jazz Rhapsody című harmadik albumukat követően 2015 őszén vették fel a BMC stúdiójában a Be by Me Tonight / Gyere hozzám estére! című lemezük anyagát, amely 2016 februárjábanban jelent meg a BMC Records gondozásában, tavaly a Gramofon Klasszikus és Jazz magazin „Az év legjobb magyar jazzlemeze” kategóriájának megosztott győztese lett. A lemezen gyönyörűen érvényesül a zenekar érett hangzása, a kompozíciókban a magyar és balkáni zenék, Liszt, Bartók, Kodály, valamint a kortárs jazz éltető ereje és líraisága, megőrizve az improvizációkban a koncertjeikről oly jól ismert frissességet és spontaneitást. “Egy olyan zenekar figyelemreméltó kiadványa, amely nyilvánvaló tehetsége okán nemzetközi reflektorfényt érdemel”, írt a a lemezről a patinás angol Jazzwise magazin.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

zenés party két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat