Program


BQW - Krulik Kvartett

BQW - Krulik Kvartett

A Krulik Kvartett koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 15:30

Műsor:
Beethoven:
G-dúr vonósnégyes op. 18/2
e-moll vonósnégyes "Razumovsky" op. 59/2

A KRULIK KVARTETT 2011-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem doktorandusz hallgatóiból. Repertoárjukon egyaránt megtalálhatjuk a 20. századi magyar zeneszerzők – Bartók, Kodály, Weiner – vonósnégyeseit, valamint több ma élő szerző művét, de a nagy klasszikusokat is. Mestereik közé sorolják Csaba Pétert, Takács-Nagy Gábort, Wilheim Andrást. 2012-ben Maurice Ravel díjat nyertek Saint-Jean-de-Luz-ben, a Nemzetközi Ravel Akadémián. 2013-ban rezidens kvartettként vettek részt az Ostrava Days elnevezésű kortárszenei fesztiválon, Csehországban. Bemutatkoztak már Szlovákiában is, ahol a modern zenét népszerűsítő, nemzetközi hírű Quasars Ensemble-vel dolgoztak többek között. Több ősbemutató fűződik nevükhöz, hazai hangversenyeik közül egyre többet rögzít a Magyar Rádió. Felléptek a Bartók Emlékházban, a Zenetudományi Intézetben, a Magyar Rádió Márványtermében, a Zeneakadémia Solti termében, az MTA dísztermében, a BMC koncerttermében, a Nádor teremben, A FUGÁban, az őrségi Virágzás Napjai fesztiválon. 2018 márciusában debütálnak Rómában.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat