Program


Brahms-maraton – Brahms: I. (D-dúr) szerenád / Budapesti Vonósok

Brahms-maraton – Brahms: I. (D-dúr) szerenád / Budapesti Vonósok

A BFZ és a Müpa 2008-ban Csajkovszkij-maratont rendezett. Az egész napos hangversenysorozat azóta hagyománnyá terebélyesedett: a zenekedvelők évről évre piros betűs ünnepként várják a téli napot, amelyen a magyar zenei élet jelesei, szimfonikus zenekarok, kamaraformációk és szólisták előadásában valósággal tobzódhatnak kedves zeneszerzőjük életművében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 22. vasárnap, 11:30

Vannak ilyenkor „rövidtáv-hallgatók”, akik csak egy-két órányi zenére térnek be, mások „félmaratoni” távra hitelesítik magukat, ám az eddigi maratonok esetenként tízezres közönségének tekintélyes részét azok a nagyétkűek tették ki, akik a nap valamennyi koncertjét végigülik. Csajkovszkij, Bach, Beethoven, Bartók, Mozart, Schubert, Dvořák és Stravinsky után 2016-ban két főhőse is volt a sorozatnak, a német romantika két óriása, Felix Mendelssohn-Bartholdy és Robert Schumann.
A 2017-es maraton főszereplője Johannes Brahms. A 19. századi zene e nagy összegzője a szimfonikus zenétől a versenyműveken át a vokális zenéig és a kamarazenéig, illetve a szólózongorára írt darabokig számos zsánerben alkotott jelentőset. A közönség a bőség zavarával küzdhet, és bár a részletes műsor csak később lesz nyilvános, már most bizonyos, hogy Brahms zenéjének kedvelői tartalmas nap elé néznek.

A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös rendezvénye

Műsor:

Brahms: I. (D-dúr) szerenád, Op. 11

Koncertmester:Pilz JánosKözreműködők:Budapesti Vonósok (művészeti vezető: Botvay Károly)Alkotók:Fischer Iván

 

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat