Program


Budapest Ritmo 2. nap / CAFe 2017

Budapest Ritmo 2. nap / CAFe 2017

Közép-európai világzenei fesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 17:45

KisHALL

18.00 Pere Martínez

19.45 Oratnitza

21.30 KAL

 

NagyHALL

19.00 Miczura Mónika „Mitsou” & Jawhar

21.00 Lura

 

VOLT Lokál

20.00 DJ Akilin

 

A Budapest Ritmo idén is egyedülálló produkciókat kínál három napon át, az Akvárium Klub több színpadán, a CAFe Budapest és a Hangvető szervezésében.

A Budapest Ritmo, hagyományainak megfelelően, szombaton is egyedi magyar–nemzetközi együttműködést mutat be: Miczura Mónika „Mitsou”, az Ando Drom legendás énekesnője, és a tuniszi Jawhar közös koncertjét. A zöld-foki-szigeteki Lura a trópusok édes lüktetését hozza el.

Két együttes is képviseli a Balkánt: az Oratnitza didjeridoo-val megbolondított bolgár esküvői zenét, a KAL a saját fejlesztésű rock’n’roma műfajt játssza. Katalán flamencót is hallhatunk Pere Martineztől és kísérletező formációjától.

A Hangvetővel közös program.

 

 

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat