Program


Budapest Ritmo BÉRLET - 2017. október 6-8. / CAFe 2017

Budapest Ritmo BÉRLET - 2017. október 6-8. / CAFe 2017

Közép-európai világzenei fesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 6. péntek, 19:00

A Budapest Ritmo 2017-ben is a meglepő egymásra találások, egyszeri csodák és felfedezések fesztiválja lesz. Három napon át, három színpadon szól majd a több mint húsz országból érkező világzenei fellépők muzsikája. A program, hagyományainak megfelelően, igyekszik összehozni és elsőként bemutatni a legjobb magyar és külföldi előadók közös produkcióit.

Idén Lajkó Félix az elsöprő erejű lengyel népi-klasszikus vonósbandával, a Vołosival, a Söndörgő az Amsterdam Klezmer Banddel, Miczura Mónika „Mitsou”, az Ando Drom egykori legendás énekesnője a tunéziai Jawharral lép fel közösen. Rajtuk kívül Közép- és Kelet-Európa legjobbjai mellett Dél-Amerika és Afrika legaktuálisabb előadói zenélnek majd a város szívében, az Akváriumban három napon át.

A Hangvetővel közös program.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat