Program


Cigánykerék-ismeretterjesztő vetélkedő
2

Cigánykerék-ismeretterjesztő vetélkedő

A legnagyobb társadalmi problémának, a rasszizmusnak, előítéletességnek enyhítésére szolgáló játék új megközelítésben keresi a megoldást. A cigányság eredetének, hagyományainak, szokásainak, kultúrájának megismerése, és annak megértése szükséges ahhoz, hogy új nézetek alakuljanak ki a társadalomban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 3. péntek, 10:00

A játék lehetőséget ad arra is, hogy felmérjük általános ismereteinket a roma kultúrával kapcsolatosan és meglévő tudásunkat, ismereteinket bővítsük vagy akár megerősítsük.
Az új ismeretek elsajátítása mellett, és a visszajelzések alapján kimondható, hogy a résztvevők nagy százaléka elgondolkozott addigi nézetein.
A játék azon kívül, hogy egy kellemes kikapcsolódást biztosít, fontos és meghatározó gondolatokat hordoz magában.

A játék időtartama 1h-1,5h óra

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat