Program


Ciróka Babakoncert

Ciróka Babakoncert

Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 25. vasárnap, 16:00

A Ciróka-hangversenyeken a Miskolci Szimfonikus Zenekar művészei és barátai, Zim-züm, a méhecske és Fáncsi, a kiselefánt kalandos felfedező útra hívják az apróságokat. Természetesen a forgatókönyv összeállítása során az az egyik elsődleges szempont, hogy a néhány hónapos karon ülők és az izgő-mozgó egy-három éves babák is aktívan kivehessék részüket a közös játékból kísérőikkel együtt. A Ciróka minden alkalommal két időpontban, 11.00 és 16.00 órától várja az érdeklődőket!

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat