Program


Cirque Éloize: Saloon
13

Cirque Éloize: Saloon

Cirque Éloize: Saloon
Ahol a Wild Wild West életre kel

zenés western-cirkusz

MAGYARORSZÁGI BEMUTATÓ

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 20:00

Amerika épül. A Vadnyugat virágzik. Vasutat fektetnek le. A sivatag közepén egy város kel életre. Kocsma nyílik, ahol összegyűlhetnek az emberek és sztorizhatnak. A történetek életre kelnek, az ivó pedig hirtelen színházzá alakul.

Lökje be a Saloon ajtaját, és hagyja, hogy magával ragadja a country folk muzsika energiája és a páratlan attrakciók. A világszerte népszerű kanadai cirkusz-színház, a Cirque Éloize a legújabb produkciójával érkezik Budapestre, hogy elbűvölje a család apraja-nagyját.  A western világát megidéző akrobatikus krimi alaphangját Johnny Cash és Patsy Cline dallamai adják, miközben életre kel a hírhedt Wild Wild West. A zenés vígjáték mitikus világában a színház és a cirkusz találkozik össze: hihetetlen intenzitással, eredeti koreográfiákkal, sok humorral és látványos akciókkal. A Saloon Belle-jének szépségétől elbűvölve a zongorahangoló felkavarja a port, és beindítja a legnagyobb westernekhez méltó hajszát. Csatlakozzon ön is az őrült utazáshoz!

A társulat először lép fel a Margitszigeten, a Budapesti Nyári Fesztivál meghívására.

Zenészek: (A Keselyűk)

Az eredeti: Ben Nesrallah
Az igazi: Sophie Beaudet
A hiteles: Trevor Pool

Akrobaták:

A kölyök: Shena Tschofen
A cowboy: JohanPrytz
A játékos: Jérôme Hugo
A művésznő: Justine Méthé Crozat
Az idegen: Félix Pouliot
A tulaj: Jules Trupin
A sheriff: Jérémy Saint-Jean Picard
A szerelmes: Alistair Davies

Igazgató: Emmanuel Guillaume
Művészeti vezető: Jeannot Painchaud
Zeneszerző, zenei vezető: Éloi Panichaud
Akrobata koreográfus, tréner: Nicolas Boivin-Gravel
Koreográfus: Annie St-Pierre
Díszlettervező: Francis Farley
Jelmeztervező: Sarah Balleux
Maszkmester, sminkes: Virginie Bachand
Világítástervező: Francis Hamel
Hangzás és effektek: Colin Gagné
Gyártási producer: Pascal Augner

A Szabad Tér Színház bemutatója a Cirque Éloize együttműködésével.

Cirque Éloize:

A cirkuszművészet megújításával a fókuszban, a Cirque Éloize 1993 óta hoz létre varázslattal és érzelmekkel töltött előadásokat. A szervezet érzelmileg is megnyerő terek kitalálására, létrehozására és disztribúciójára specializálódott. Az a céljuk, hogy a nézőket egymáshoz közelebb hozzák azáltal, hogy kielégítik a gondolatgazdag szórakozásra való igényt, miközben folyamatosan tágítják az előadó-művészet határait. E hit központjában az együttműködés áll, és erre épül a társulat munkája.

A Cirque Éloize-ban az alkotómunkának nincsenek határai, és a műfajok szimbiózisa magasabb szintre kerül. A világ egyik vezető újcirkuszi műhelyét fennállása óta a művészi önkifejezés és a magas színvonalú akrobatika jellemzi.

A társulat kiváló artistái több műfajban is otthonosan mozognak. A Cirque Éloize innovativitása a színházi elemek beemelését jelenti, ami a cirkuszművészet előtt a zene, a tánc, a színjátszás által egészen új utakat nyit meg. A társulat eddig 11 saját előadást hozott létre, mintegy négyezer megrendelésre készített show-t szerte a világon, és több, mint ötven ország mintegy ötszáz városában lépett fel. Számos jelentős nemzetközi fesztivál vendége volt, meghódította a New York-i Broadway-t és a londoni West Endet is. Budapesten a Cirkopolis című előadásukkal jártak korábban és arattak sikert.

2004 a Cirque Éloize központja és kreatív stúdiói egy montreali műemlék épületbe, az egykori Dalhousie vasútállomás épületébe költöztek. A csapat új otthona továbbra is a párbeszéd helye és a cirkuszi közösség találkozóhelye marad. Az ajtók mindig nyitva állnak a szenvedélyes és feltörekvő művészek előtt. Jelenleg több mint száz alkalmazottat foglalkoztatnak, szerte a világon pedig mintegy négyszáz együttműködő partnerük van.

 

Ajánlatunk


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat