Program


Club Színház: Az iglic Az előadást 18 éven felülieknek ajánljuk!

Club Színház: Az iglic Az előadást 18 éven felülieknek ajánljuk!

Club Színház: Az Iglic
családi korosztálynak ajánljuk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Caryl Churchill azonos című műve alapján.

A Club Színház „Kétszersült” csoportjának premier előadása!

„Hallottam kuncogni hencegni huncutul, szőni szüntelen telen, dúvad darvad hervad fonjad utánam, búza medúza kalásza, száraz szára szalmaszála lesz aranyfonállá, verssé a nyers, míg kastélya rostélya estéje alatt az ében pincében fekete fekély éjszaka­szaga és zord mord horda kígyóverme kígyó mar és kigyógyít.

Én pedig mint a motolla hipp-hopp sodrom hippodrom a szalmaszálat aranyló halomba goromba, de ha nem talál­ja ki a halálfia nevemet mihamar minyonban, akkor nincs pardon nincs parola parabola és viszem a pont jó porontyot magammal.

Amikor dúdol az áltatódal, ott leszünk néha az ágy alatt. Követünk a sötét utcán éjszaka szakadó huhogó esőben.

Addig jár a koporsó akut idült mellém míg el nem törölik a nevedet mindörök­re. Lándzsa a szívedbe bandzsa a szemedbe halan­dzsa a szádra, nyim nyám nyomodban a nyamnyam. Aki bújt aki nem éjfélkor koponya szemem az éhségtől, addig is aludj jól, álmodj rémeket.

Vagyok a tündér ez meg a váltott gyerekecske combocska pont ponton vesződség készen van a fejlövés.”

Szereplők: Bertalan Adrienne, Bodnár Johanna, Farkas Áron, Fekete Dániel, Földvári Ármin, Kinga Tauber, Lécz Bettina, Madarász-Mácsai Mária, Maródi Vanda, Szécsi Dóra, Szinvai Dániel, Szőllősi Zsuzsanna, Tóth Ágoston, Vértes Benedek

Rendezte: Halász Tibor és Halász-Völgyi Katalin

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat