Program


Dan Goggin: Apácák

Dan Goggin: Apácák

musical komédia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 19:00

A hobokeni kis nővérek a Szent Helén-hegyen álló apácazárdában élik mindennapjaikat. Éppen csak visszaérnek egy afrikai misszióból, amikor váratlan katasztrófa történik: mialatt a nővérek öt fős csoportja átruccan bingózni a szomszédos Mária dombra, az 52 otthon maradt apáca bevacsorázik Júlia nővér mérgező főztjéből.

A megmaradt apácákra vár a feladat, hogy eltemessék a megboldogult lányokat. Képeslapokat gyártanak, és a befolyt pénzből eltemetnek 48 nővért az 52-ből. A maradék 4 apácát pedig fagyasztóládába teszik. Az ő temetésükhöz szükséges összeget egy jótékonysági rendezvény bevételéből kívánják fedezni, ezért egy show-t szerveznek a zárda ebédlőjében.

Ám a műsor nem egészen úgy alakul, ahogy azt a zárdafőnök asszony elképzelte.

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat