Program


Derby Fesztivál 2018.

Derby Fesztivál 2018.

Június 29-e és július 1-je között, három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat a Kincsem Parkban. Pénteken a 4. Agár Derby, szombaton a 104. Magyar Ügetőderby, vasárnap pedig a 96. Magyar Derby, a telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 12:00

Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett élhetik át az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát.

Idén először, szombaton rendezzük meg a Celeb Derbyt, a sztárok futamát, ahol szurkolhatsz kedvenc színészeidnek, sportolóidnak, bloggereidnek.

Az izgalmas versenyek mellett a látogatók megismerkedhetnek a tradicionális magyar lófajtákkal, azok történetével, a lóápolás, lótartás alapjaival és számos lóhoz, lovagláshoz kapcsolódó érdekességgel.

Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: készítsd el nálunk a Derby kalapod és nevezz be a divatmustrára! A rendezvény legjobban öltözött gyermekét, nőjét és férfiját megajándékozzuk.

A gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat