Program


Die Csárdásfürstin

Die Csárdásfürstin

Nagyoperett német nyelven / Az Operettvilág Együttes és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 9. vasárnap, 20:00

Az Operettvilág Együttes 1993-ban, több mint 20 éve alakult, és több mint 20 éve képviseli sikeresen az operett műfajt hazánkban és külföldön egyaránt. Első bemutatójuk 1993 márciusában Kálmán Imre remekműve: „ A csárdáskirálynő”  volt a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmával. Az előadás az eredeti mű szakavatott tolmácsolása. A bécsi rendező Robert Herzl lendületes, remek dialógusokkal készített mesterműve. Ez az előadás nagysikerű Ausztria, Svájc és németországi szilveszteri vendégjátéka után újra szerepel az Operettvilág repertoárján. A kiváló szólisták mellett közreműködik az Operettvilág Szimfonikus Zenekara, kórus és tánckara, valamint Johan János prímás és cigányzenekara. A főszerepekben az Együttes művészeti vezetői Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor is látható.

I. helyár: 10.000 Ft / II. helyár: 8.000 Ft

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat