Program


Dől a lé! avagy Pénz áll a házhoz
5

Dől a lé! avagy Pénz áll a házhoz

Ray Cooney : Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz – bohózat

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 19:00

De jó is az, amikor dől a lé! Ilyesmi persze Henry Perkins kishivatalnok életében még soha nem fordult elő. Sőt! Valószínűleg, soha nem is fog! Ám egy szép napon kinyitva a táskáját nem a szokásos sajtos- fűszervajas szendvicset találja benne, hanem egy vagyont készpénzben!

Csupa használt bankjegy! Ki az akiből nem bújna ki azonnal az ördög ilyen lehetőség birtokában? Megszervezi hát villámgyorsan új életét! Ám azt még nem tudja, hogy ebbe a tervbe azért bele fog szólni a maffia, a rendőrség, a korrupt hivatalnokok és haszonleső barátok, rokonok tömege! Menekülés a pénzért, a pénztől hazugságok labirintusán át. Mi pedig a nézőtéren megszakadunk a röhögéstől a végkifejletig, mert lassan már a szereplők sem tudják, igazán ki kicsoda? És melyik táskában rejtőzik a vagyon? A bohózat viszont nem lenne bohózat, ha a zseniális író nem találna kacagtató megoldást a darab végére...

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat