Program


dot.Consla: SOS lebegés

dot.Consla: SOS lebegés

Az előadás időtartama 40 perc.
16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 19:00

‘Két lét egy helyett. Magába fordul kitaszít a tér.
Két lét nem értelek. Árnyékot vet rám a fény.’ (Labanc Dániel)

A darab a consla nyelvén kalauzol el minket olyan állapotokba, amikre vágyunk és amiktől félünk is. Egy krízis utáni élet, egy élet utáni krízis, táncban.

Alkotók, előadók: Fehér Laura, Frigy Ádám, Gönczöl Nikoletta
Zene: Gergely Atilla
Fény: Vajda Máté
Grafika: Kosztándi Orsolya
Dramaturg: Téri Gáspár
Kosztüm: Bicsérdi Ágnes
Koreográfia részletek: Ronaldo Magalhaes De Aguiar, Bata Kinga
Koreográfus: Ujszászi Dorottya

Támogatók: NKA, Záborszky Péter, BAB, SÍN

A dot.Consla 2013 óta működő projekt társulat, melynek profilja az Ujszászi Dorottya által létrehozott CONSLA mozgásforma bemutatása, és kortárs tánc színházi előadások létrehozása.
Ujszászi Dorottya a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskolát szakmai Nívó-díjjal végezte. Fontos éveket töltött a Budapest Táncszínháznál, majd a PR-Evolution, Inverse Dance, Badóra Társulat, és a Magyar Nemzeti Balett modern estjeiben szerepelt. Jardin d’Europe és többszörös Fülöp Viktor-ösztöndíjas. A Hubert Essakow Dance (UK), Quan Bui Ngoch, – Les Ballet C de la B táncosának – ‘3art3 Company’ (CH) tagja volt. Ranglista vezető versenytáncos, 2011-től a nemzetközi salsa és zouk élet meghatározó alakja Leon Rose-zal (UK/FR), majd Edelmar Pieternelle, Pasty-val (Curacao/NL). Sokrétű tudását a kortárs tánc, kontakt improvizáció és salsa ötvözetéből alkotott CONSLA műfajában összegzi, melynek kutatásán, fejlesztésén 2010 óta dolgozik. Saját társulata a dot.Consla és Consla Core. 2013-ban társulatával a shanghai Swatch Art Peace Hotel rezidense, munkáját a 2015-ös Velencei Biennálén bemutatták.
A Bethlen Téri Színházban a Közép-Európa Táncszínháznak koreografált Click című előadással mutatkozott be.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat