Program


Aktuális előadások



A Dumaszínház technológiai kibeszélőshowja, hírháttérműsora Csenki Attilával, Felméri Péterrel és Said Dániellel. A Duma Tech a techvilág legfrissebb híreitől a retro kütyükig mindenről szól, amiben van áramkör, és ami hatással van az életünkre.

 

Két kézzel építettük fel a kínai nagyfalat, dárdával vadásztunk mamutot és kőből pattintottunk tüzet, míg eljutottunk a 21. századba, ahol a technológiával a Holdra repülünk, de nélküle már a vécére sem tudunk elmenni.

 

 Miért szorongunk attól, hogy telefonon pizzát rendeljünk, ha közben gond nélkül mesélünk a szerelmi életünkről a ChatGPT-nek? És miért ad jobb tanácsot, mint a legjobb barátunk? Vagy a pszichológusunk?!

 Mennyi ideig bírnánk internet nélkül, és butábbnak tűnünk-e, ha minden okos körülöttünk?

Képesek leszünk-e megérteni, hogyan működik az AI, ha az igazat bevallva azt sem tudjuk biztosra megmondani, hogyan működik egy SOKOL rádió?

 A Dumaszínház kockáinak lekerekített élményműsora mindenkinek szól, akinek ugrott már össze a gyomra a gondolattól: „Te jó isten, ha lemerül a telefonom, hogy megyek innen haza?”


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

 

 

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

“Két kezem formálja, a lábam járja, szívem muzsikája!“ Magyar cigány mesterségek, virtuóz táncok, életérzések...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat