Program


Egy túl csendes város - szabadulós játék 2-6 fő

Egy túl csendes város - szabadulós játék 2-6 fő

A kijutós játék lényege az, hogy a sikerhez a játékosok közötti feladatmegosztás, koordinált együttműködés szükséges, így a szórakozáson túl a szabadulós játék kiválóan alkalmas csapatépítésre is.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01


A játék során a Krimik koronázatlan királynőjének, Agatha Christie belga származású főszereplőjének, Mr. Hercule Poirot bőrébe bújunk. A magándetektív látogatást tesz Whitfield városkában élő rokonainál. A helyi lakosok egy különleges gyilkossági ügy megoldásában kérik a segítségét. A bűnügy felderítésében a "szürke kis agysejtek" segítségére van szükség...

A szabadulásra 60 perc áll rendelkezésükre.

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat