Program


Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

XXIII. Duna Karnevál




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 20:30

Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra neve, kultikus filmjei – gondoljunk csak a Macskajaj, valamint A cigányok ideje című filmek zenéjére – és azok hangulatát meghatározó zenei világa mára már mindenkinek ismerősen cseng szerte a világban. Ám a banda sikere nem csupán Kusturica személyéből fakad. A zenészek játéka, ahogy mesterien keverik az ethno és punk rock stílusokat, önmagában is felejthetetlen élményekkel gazdagítja a résztvevőket.
 
Emir Kusturica első sikeres filmjét 1981-ben Do you remember Dolly Bell címen mutatták be, a rendező ekkor találkozott először a csapattal.
A közös szimpátia meghozta számukra az együttjátszás lehetőségét.
A 90-es években – Jugoszlávia feloszlását követően - , pár éves kihagyás után immár Emir Kusturica and No Smoking Orchestra néven kezdtek ismét játszani. Négy albumot adtak ki, majd 1998-ban elkészítették a Macskajaj című film zenéjét – azóta minden Kusturica film zenéjét ők írják -, ami meghozta számukra a világsikert, mely azóta is töretlen.

A hazai közönség a 2018. június 15-én Hősök terén bemutatott XXIII. Duna Karnevál keretében lehet részese Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra fergeteges hangulatú koncertjének, ahol természetesen az új lemezének a Corps Diplomatique dalai is bemutatásra kerülnek.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat