Program


ÉN MEG AZ ÉNEK - Bérczesi Robi

ÉN MEG AZ ÉNEK - Bérczesi Robi

Bérczesi Robi önálló projektje, az Én meg az Ének a dalszerző zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 1. szerda, 21:00

Az egyszálgitáros koncerteken egyaránt felcsendülnek a hiperkarma és a BioRoBoT legnagyobb slágerei, és az előadó kedvenc, régebbi magyar számainak átdolgozásai, valamint kedvenc magyar népdalai is. Igaz, a projekt elsősorban szóló felállásként vált ismertté, az első, és eddigi egyetlen Én meg az Ének lemezt, az emléxel?-t hangszeres zenészekkel kiegészülve rögzítették 2010-ben. Az egyszálgitáros produkcióval Robi nagy sikert aratott az egész országban. A legemlékezetesebb előadás a 40. születésnapján, rendhagyó módon kamarazenekarral előadott Én meg az Ének koncert volt a Művészetek Palotájában. A nagy sikerre való tekintettel, a készülő második lemezt már egy színház-turnén is tervezi bemutatni, szintén nagyzenekarral.

Bérczesi Róbert – gitár, ének

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat